• Проф. тест
  • Call-центр
  • Колесо фортуни
  • Питання та відповіді
  • Вступна кампанія
  • Про університет
  • Факультети
  • Напрями підготовки

Розпочато вступну кампанію

22 червня 2013 року Автор: Вікторія Бондаренко

3 червня 2013 року із зовнішнього незалежного оцінювання в Україні розпочалася вступна кампанія

3 червня 2013 року із зовнішнього незалежного оцінювання в Україні розпочалася вступна кампанія. Абітурієнти вже мали можливість пройти тестування з української мови та літератури, англійської, іспанської, німецької, російської та французької мов. Усього до програми проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2013 році включено 11 навчальних предметів, до яких, окрім зазначених вище, також входить біологія, всесвітня історія, географія, історія України, математика, світова література та фізика.

Вступники мали можливість обрати для тестування навчальні предмети відповідно до майбутніх напрямів підготовки. Із переліком конкурсних предметів та напрямів підготовки, за якими оголошено набір до Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, можна ознайомитися на офіційному сайті (PDF, 158 Kb).

Тисячі абітурієнтів вже зробили перші кроки на шляху до вступу до вищих навчальних закладів. Бажаємо всім абітурієнтам успішного проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

Каразінський університет чекає на вас!

Робота Приймальної комісії розпочинається з 1 липня.

Телефон для довідок: 0 (57) 707-53-75, 0 (57) 707-52-70

Довідково. Зовнішнє незалежне оцінювання — комплекс організаційних процедур, спрямований на визначення рівня навчальних досягнень випускників середніх навчальних закладів при їхньому вступі до вищих навчальних закладів. Тестування проводиться з метою підвищення рівня освіти населення України та забезпечення реалізації конституційних прав громадян на рівний доступ до якісної освіти, здійснення контролю за дотриманням Державного стандарту базової і повної середньої освіти й аналізу стану системи освіти, прогнозування її розвитку.

0
університет, вступ