• Проф. тест
  • Call-центр
  • Колесо фортуни
  • Питання та відповіді
  • Вступна кампанія
  • Про університет
  • Факультети
  • Напрями підготовки

Особливості вступної кампанії 2017 року: фахове випробування з права (магістерський рівень)

26 травня 2017 року Автор: Альона Маршала

Обов’язковим при вступі є подання результатів єдиного фахового вступного випробування, що проводиться у форматі ЗНО

У 2017 році змінено умови вступу для здобуття ступеня магістра за спеціальністю «Право». Зокрема для участі в конкурсному відборі обов’язковим є подання до приймальних комісій результатів єдиного фахового вступного випробування з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання.

Єдине фахове вступне випробування передбачає виконання вступниками екзаменаційної роботи (тесту), що складається з трьох блоків тестових завдань: тесту загальних навчальних правничих компетентностей, тесту з шести базових юридичних (правничих) дисциплін — конституційного права, адміністративного права, цивільного права, цивільного процесуального права, кримінального права, кримінального процесуального права та тесту з іноземної мови.

Вступники, які отримали міжнародний сертифікат, що підтверджує володіння іноземною мовою на рівні, не нижчому за В1 Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти або аналогічного рівня, звільняються від складання блоку з іноземної мови, з зарахуванням результату у 200 балів.

Організаційно-технічне забезпечення проведення єдиного фахового вступного випробування покладається на Український центр оцінювання якості освіти.

Реєстрація вступників, які бажають вступати на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальністю «Право», здійснюватиметься з 12 по 25 липня 2017 року приймальною комісією вищого навчального закладу, у якому вступник бажає брати участь у конкурсному відборі. Абітурієнт вважається зареєстрованим після отримання екзаменаційного листка. Вступне випробування відбудеться 3 серпня 2017 року в пункті тестування.

Наголошуємо також, що вступники можуть подати не більше п’яти заяв на участь у конкурсному відборі на навчання для здобуття ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю «Право».

Бажаємо вступникам успішного проходження вступних випробувань!

Положення про проведення єдиного фахового вступного випробування з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання для вступу для здобуття ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю 081 «Право» в 2017 році (PDF, 2,71 Mb)

Програма вступних випробувань під час вступу на основі ступеня бакалавра на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальністю 081 «Право» з використанням організаційно-технічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання

Програма зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов (PDF, 3,09 Мb)

0