• Проф. тест
  • Call-центр
  • Колесо фортуни
  • Питання та відповіді
  • Вступна кампанія
  • Про університет
  • Факультети
  • Напрями підготовки

Каразінський відсвяткував 216-ту річницю від дня заснування

18 листопада 2020 року Автор: Валерія Харченко

Відбулися конкурси на найкреативніше привітання університету зі святом та на увагу користувачів інстаграму, квест історичними та сучасними каразінськими місцями

17 листопада 2020 року Каразінський університет відзначив 216-ту річницю від дня заснування.

У зв’язку зі встановленням карантину, викликаним розповсюдженням коронавірусної інфекції Covid–19, святкування проходило в онлайн-форматі.

Зокрема, усі охочі могли взяти участь у конкурсі від ректора Віля Бакірова та відповісти на питання, скільки в Харкові вулиць, провулків названо на честь університетських професорів, випускників та загалом людей, пов’язаних із Каразінським. Той, хто перший напише правильну кількість, отримає приз.

Також можна було стати учасниками конкурсів від центру веб-комунікацій центру зв’язків з громадськістю університету: на найкреативніше привітання університету зі святом та на увагу користувачів інстаграму, в останньому необхідно було порахувати кількість зображень герба університету на фото.

Первинна профспілкова організація студентів, аспірантів і докторантів Каразінського університету підготувала відеопривітання від ректора та проректорів, команди Профспілки, розіграш подарунків, за умовами якого потрібно було описати реалії студентського життя, вікторину на знання історії свята (Міжнародного дня студента) й університету. Також можна було виграти подарунки від партнерів в інтерактивах «Злови Каразіна» та «Зупини стрілку».

Крім цього, 18 листопада 2020 року з нагоди другої річниці відкриття Karazin Student Hall було організовано онлайн-концерт. Виконавці заспівали авторські пісні, грали на музичних інструментах. Захід відвідали ректор, академік Віль Бакіров, проректор Анатолій Бабічев, заступник начальника служби управління персоналом Сергій Махновський, голова Первинної профспілкової організації студентів, аспірантів і докторантів Каразінського університету Дар’я Бортникова, голова Студентської ради університету Віктор Чумаков, голова Студентської ради студмістечка Владислав Козак, які привітали колектив Karazin Student Hall зі святом та відповіли на запитання студентів.

Студентська рада університету провела онлайн-ігри «Мафія» та “Among US”, в яких взяли участь 112 студентів за допомогою онлайн-платформи ZOOM, де каразінці могли ділитися своїми думками, обговорювати хід гри та обирати «злодія». Серед учасників було проведено інтерактиви на швидкість та кмітливість. Загалом було розіграно 24 блокноти та ручки.

Закінчилося святкування квестом історичними та сучасними каразінськими місцями. Учасники сканували QR-коди, відгадували загадки та шукали локації. Усі, хто дійшов до фіналу, отримали подарунки від Первинної профспілкової організації студентів, аспірантів і докторантів Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, Студентської ради університету та Karazin Promo: рюкзак, світшоти, футболки, маски, сумки-шопери та багато іншого.

У квесті взяли участь майже 30 студентів з різних курсів. Своїми враженнями поділилися учасники квесту, зокрема студентка 2 курсу факультет іноземних мов Сніжана: «Чудові завдання, дуже цікаво було читати кожну історичну довідку. Із задоволенням пройшли квест і отримали подарунки. Дуже дякую! Набігалися, насміялися, у мене 40 тисяч кроків на телефоні».

«Від квесту я отримав дуже класні емоції та весело провів день. Задоволений як квестом, так і приємними подарунками. Хотілося б побільше таких активностей, звісно ж, із дотриманням усіх карантинних вимог», — поділився своєю думкою студент 1 курсу факультету комп’ютерних наук Ярослав.

А ось який відгук залишила студентка 4 курсу факультету іноземних мов Анастасія: «Квест мені максимально сподобався: були цікаві загадки, які дійсно змушували замислитися та були пов’язані з різними науками. Запам’ятала я загадку, де координати наступної локації були зашифровані в хімічних елементах, ребуси також були цікаві. Дуже продумано та круто загалом. Квест не тільки змусив мене поворушити мізками, але й напружитися фізично: довелося побігати від однієї локації до іншої. Крім цього, я познайомилися з приємними людьми з різних факультетів, сподіваюся, продовжу з ними спілкування. Загалом чудово провела час. Ще я одна з перших дісталася фінішу та отримала цінний подарунок. Дуже дякую за таку можливість».

0