• Проф. тест
  • Call-центр
  • Колесо фортуни
  • Питання та відповіді
  • Вступна кампанія
  • Про університет
  • Факультети
  • Напрями підготовки

Каразінський привітав абітурієнтів 200-бальників

30 липня 2021 року Автор: Єлизавета Шляхтіна

Вітаємо абітурієнтів з важливим кроком у їхньому житті та пишаємося кожним!

 

Минув екватор вступної кампанії 2021 року, тому можна підбити підсумки пройденого етапу.

Щороку спільнота університету радіє досягненням абітурієнтів, адже їхня успішність та вибір Каразінського як найбажанішого місця навчання свідчить про бездоганну репутацію університету, беззаперечну довіру та впевненість у тому, що саме Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна якнайкраще впорається з відповідальною місією — підготувати студентів до майбутньої професійної діяльності.

Наразі до університету подано 31 898 заяв. Каразінський університет є найпопулярнішим університетом Східної України та в цілому займає 6-е місце за кількістю поданих заяв.

Цьогоріч 58 осіб, які набрали максимально можливий конкурсний бал (200), обрали Каразінський першим пріоритетом. 

Сьогодні ректор, професор Тетяна Кагановська зустрілася з абітурієнтами 200-бальниками та їхніми батьками. 

«Для нас велика честь, що саме ви обрали наш університет. Розумію, що 200 балів — це перемога, відчуття радості та задоволення від того, що у вас це вийшло. Проте це не лише ваша перемога, але й ваших батьків, які підтримували вас та вірили у ваші сили. Це перемога ваших вчителів, тому що саме вони продемонстрували ваші можливості та допомогли вам досягнути цього результату», — привітала абітурієнтів та їхніх батьків Тетяна Євгеніївна, подякувавши за зроблений вибір та запросивши до каразінської родини.

Своїм рішенням щодо вибору університету поділилася Ганна Філіпенко, яка обрала хімічний факультет: «Ще в школі мені дуже подобалася хімія. Згодом, коли дізналася про хімічний факультет краще, то зацікавилася й вирішила, що це саме те місце, куди хочу вступати». Свій успішний результат дівчина пояснює роками наполегливої праці.

«Іноземні мови вивчаю давно. Це мене надихає, адже це своєрідний доступ до інших культур. Щоб досягти 200-бального результату треба було попрацювати. Не скажу, що це неможливо, бо це не так. Надалі планую займатися перекладацькою практикою», — розповіла про свої вподобання та плани на майбутнє абітурієнтка факультету іноземних мов Олександра Мельник.

Усі абітурієнти отримали подарунки від університету та зробили спільне пам’ятне фото.

Нагадуємо, що нещодавно було розміщено списки рекомендованих до зарахування на бюджет на денну та заочну форми навчання за бакалаврським рівнем. До 2 серпня абітурієнти мають подати оригінали документів, підтвердивши своє бажання належати до масштабної каразінської спільноти. Охочі подати документи на навчання за контрактом мають шанс зробити це до 16 серпня.

Вітаємо абітурієнтів з важливим кроком у їхньому житті та пишаємося кожним!

 

0