• Проф. тест
  • Call-центр
  • Колесо фортуни
  • Питання та відповіді
  • Вступна кампанія
  • Про університет
  • Факультети
  • Напрями підготовки

Вступна кампанія–2013: стартував прийом документів

01 липня 2013 року Автор: Ірина Гамерська

Абітурієнти мають змогу подати заяву про участь у конкурсному відборі як у паперовій, так і в електронній формі

У Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна розпочався прийом документів для вступу на навчання.

Абітурієнти мають змогу подати заяву про участь у конкурсному відборі як у паперовій, так і в електронній формі. Заповнити заяву онлайн можна на сайті проекту Міністерства освіти і науки України «Подання та розгляду заяв в електронній формі на участь у конкурсному відборі до вищих навчальних закладів».

Окрім заяви вступник має надати: документ державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, на основі якого здійснюється вступ, і додаток до нього; сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання; медичну довідку за формою 086-о; документ, що посвідчує особу та громадянство; шість кольорових фотокарток розміром 3х4 см; для юнаків військовий квиток або приписне свідоцтво.

Загалом вступники мають змогу подати документи на три напрями підготовки до п’яти вищих навчальних закладів України.

Підготовка фахівців в університеті здійснюється за 107 напрямами підготовки та спеціальностями, що охоплюють весь спектр сучасної класичної університетської освіти. Зокрема, вперше оголошено набір за напрямом підготовки — «Міжнародна інформація», а також за спеціальностями — «Консолідована інформація», «Безпека інформаційних і комунікаційних систем» та «Медична фізика».

Вступники мають можливість отримати безкоштовну та конфіденційну індивідуальну консультацію з профорієнтації, яка надаватиметься психологічною службою університету.

Для осіб, які мають право складати вступні випробування та творчий конкурс в університеті, прийом документів триватиме до 20 липня (денна форма навчання) та 27 липня (заочна форма навчання).

Для осіб, які не складатимуть вступні випробування та творчий конкурс в університеті, прийом документів триватиме до 31 липня (денна форма навчання) та 6 серпня (заочна форма навчання).

0