Каразінський
університет
Освітня програма № 102

Харчова хімія, харчова безпека і дієтологія (освітньо-професійна програма)

Освітній рівень магістра

Головні цифри програми

21600 грн
Вартість навчання за рік
100
Мінімальний прохідний бал
15 осіб
Ліцензійний обсяг
90 ECTS
Кредитів
до 0
Бюджетних місць
1 рік 4 міс
Термін навчання
1 рік 4 міс
Термін навчання
17600 грн
Вартість навчання за рік
до 0
Бюджетних місць
5 осіб
Ліцензійний обсяг
90 ECTS
Кредитів
100
Мінімальний прохідний бал

Програма підготовки

Програма готує фахівців, які вміють проводити експертизи різних видів харчових продуктів та харчової сировини, трактувати їх результати та процесуально грамотно складати висновок експерта щодо безпеки харчових продуктів та правильно підбирати раціон здорового харчування для різних верств населення з урахуванням їхніх вікових особливостей і фізіології людини.

Програма зорієнтована на підготовку фахівців для експертно-хімічних лабораторій харчових виробництв та лікувально-оздоровчих центрів.

Спрямованість програми — комбінована (практична, дослідницька, прикладна). Це загальна освіта з хімії з додатковим циклом дисциплін, що стосуються харчової хімії, харчової безпеки та дієтології.

У навчанні з фундаментальних хімічних дисциплін та фахових дисциплін, що вивчаються за вибором студента, велика увага приділяється роботі в хімічних лабораторіях з використанням сучасного обладнання, зокрема на базі установ НАН України. Є виробнича практика.

Нижче наведено список екзаменів, необхідних для вступу на цю освітню програму:

  1. 1. ЄВІ (єдиний вступний іспит з англійської мови)
  2. 2. Фаховий іспит зі спеціальності
  3. З. програмами вступних випробувань ви можете ознайомитися за посиланням.
Наступний крок
Обрали цю освітню програму?
Вітаємо!
Завантажуй PDF-картку
Щоб тобі було простіше заповнити заявку на ЄДЕБО, ми сформували картку відомостей по твоїй освітній програмі. Все що тобі треба - завантажити її та покроково заповнити всі поля. Успіхів!
Картка відомостей
Заклад освіти
Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
Назва конкурсної пропозиції
Харчова хімія, харчова безпека і дієтологія (освітньо-професійна програма)
Освітній ступінь(рівень)
Магістр
Форма здобуття освіти
Денна
Курс зарахування
5 курс
Спеціальність та код
102 Хімія
Освітні програми
Харчова хімія, харчова безпека і дієтологія (освітньо-професійна програма)
Структурний підрозділ
Хімічний
Структурний підрозділ

Хімічний

Сайт підрозділу
Декан
Олег Миколайович
Калугін
кандидат хімічних наук, професор
Телефон приймальної комісії:
Адреса підрозділу приймальної комісії:
майдан Свободи, 4, головний корпус, кімната 1-55
Електронна пошта приймальної комісії: