Програма забезпечує підготовку фахівців, здатних здійснювати освітню
діяльність із професійної підготовки технічних фахівців, кваліфікованих
робітників і підприємств, установ та організацій галузі, пов’язаних з аграрним
виробництвом, переробкою сільськогосподарської продукції та харчовими
технологіями.
Ця програма спрямована на підвищення престижу професійної освіти та
навчання, підготовку кваліфікованих кадрів за професіями аграрної і переробної
галузі, сфери обслуговування і торгівлі.
Метою освітньої програми є підготовка фахівців, здатних здійснювати освітню
діяльність із професійної підготовки технічних фахівців, кваліфікованих
робітників і працівників сфери послуг, підприємств, установ та організацій у
галузях освіти, аграрного виробництва, переробки продукції та харчових
технологій, формування готовності до самоосвіти та професійного
самовдосконалення впродовж життя.
Освітня програма дає можливість оволодіти знаннями та компетентностями в сфері професійної освіти, фундаментальних дисциплін харчового профілю, сучасних технологій виробництва на підприємствах харчової галузі з акцентом на творче мислення та практичні вміння, дослідження, розробки та впровадження інноваційних технологій.
Перевага програми полягає в тому, що вона поєднує такі аспекти підготовки фахівців:
Перспективи працевлаштування
Після завершення програми випускник може продовжити навчання в магістратурі, а також працювати за видами професійної діяльності на посадах: