Каразінський
університет
Освітня програма № 181

Ресторанні технології

Освітній рівень магістра

Головні цифри програми

27600 грн
Вартість навчання за рік
100
Мінімальний прохідний бал
20 осіб
Ліцензійний обсяг
90 ECTS
Кредитів
до 0
Бюджетних місць
1 рік 4 міс
Термін навчання

Програма підготовки

«Ресторанні технології» – освітня програма спеціальності 181 «Харчові технології», що передбачає підготовку висококваліфікованих фахівців у галузі розроблення інноваційних та удосконалення відомих технологій харчових продуктів, а також їх впровадження у заклади ресторанного господарства.

«Ресторанні технології» – освітня програма спеціальності 181 «Харчові технології», що передбачає підготовку висококваліфікованих фахівців у галузі розроблення інноваційних та удосконалення відомих технологій харчових продуктів, а також їх впровадження у заклади ресторанного господарства.

Область професійної діяльності випускників програми «Ресторанні технології» рівня магістр включає:

  • інжиніринг ресторанних технологій: наукове обґрунтування технологій харчової продукції поліпшеної якості для впровадження в заклади ресторанного господарства та харчові підприємства, аналіз якості харчової продукції з використанням методів експериментально-статистичного планування;
  • інноваційні технології та захист інтелектуальної власності у ресторанній галузі: здійснення експериментальних досліджень і підготовка документів для отримання патентів на винаходи та корисні моделі в галузі ресторанних технологій;
  • стратегічне управління в готельному та ресторанному бізнесі: застосування прогресивних моделей ефективного управління підприємствами галузі;
  • управління якістю продукції ресторанного господарства: розроблення та впровадження в заклади ресторанного господарства системи документообігу для забезпечення належного рівня безпечності харчової продукції.

У ході навчання за освітньою програмою «Ресторанні технології» здобувачі освіти рівня магістр мають змогу отримати фундаментальну підготовку та засвоїти знання з методології та організації наукових досліджень, статистичного аналізу та презентації наукових даних, вибору технологічного та лабораторного устаткування для успішного функціонування закладів ресторанного господарства, іноземної мови для здійснення фахової діяльності. Особливістю програми є проходження переддипломної практики у вітчизняних і закордонних закладах ресторанного господарства.

Основними місцями працевлаштування випускників освітньої програми «Ресторанні технології» є вітчизняні та закордонні заклади ресторанного господарства, готельні та санаторно-курортні комплекси, харчові підприємства, лабораторії якості харчової продукції та інші установи, діяльність яких пов’язана із розробленням та удосконаленням технологій харчової продукції, виробництвом і реалізацією споживачам харчової продукції, аналізом її якості та безпечності.

Наступний крок
Обрали цю освітню програму?
Вітаємо!
Завантажуй PDF-картку
Щоб тобі було простіше заповнити заявку на ЄДЕБО, ми сформували картку відомостей по твоїй освітній програмі. Все що тобі треба - завантажити її та покроково заповнити всі поля. Успіхів!
Картка відомостей
Заклад освіти
Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
Назва конкурсної пропозиції
Ресторанні технології
Освітній ступінь(рівень)
Магістр
Форма здобуття освіти
Денна
Курс зарахування
5 курс
Спеціальність та код
181 Харчові технології
Освітні програми
Ресторанні технології
Структурний підрозділ
Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія»
Структурний підрозділ

Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія»

Сайт підрозділу
директор
Денис Володимирович
Коваленко
доктор педагогічних наук, професор
Телефон приймальної комісії:
Адреса підрозділу приймальної комісії:
вул. Університетська, 16
Електронна пошта приймальної комісії: