Опис програми

«Індустрія гостинності» — освітня програма , що передбачає підготовку висококваліфікованих фахівців у сфері гостинності, які здатні вирішувати професійні завдання в організаційній, сервісній, виробничій, технологічній та управлінській діяльності суб’єктів індустрії гостинності.

Освітня програма орієнтована на міждисциплінарну та багатопрофільну підготовку фахівців індустрії гостинності, ініціативних та здатних до швидкої адаптації до сучасного бізнес-середовища і передбачає вивчення ряду фахових дисциплін, таких як: Основи гостинності, Готельна справа, Ресторанна справа, Організація дозвілля в закладах індустрії гостинності, Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства, Інформаційні системи та технології в індустрії гостинності, Проєктування закладів готельно-ресторанного бізнесу, Маркетинг у сфері гостинності, Управління якістю продукції та послуг в індустрії гостинності та інші. Здобувачі також мають можливість відпрацьовувати свої навички за рахунок участі у різноманітних тренінгах, майстер-класах від професійних готельєрів та рестораторів.

У ході навчання за освітньою програмою «Індустрія гостинності» у здобувачів освіти рівня бакалавр формуються загальні та професійні компетентності фахівця, який одержує здатність виконувати професійну діяльність у відповідності до стандартів якості, адаптуватися до нових ситуацій; формувати нові ідеї (креативність); вміння реалізовувати проєкти; здатність до роботи в іншомовному середовищі; знання щодо використання нормативних і правових документів у сфері гостинності. Особливістю програми є вивчення іноземної мови протягом усього періоду навчання. Для напрацювання практичних навичок підготовка фахівців передбачає стажування в провідних закладах індустрії гостинності в Україні та закордоном.

Завершення програми «Індустрія гостинності» відкриває широкі перспективи кар’єрного зростання. Випускники можуть працювати на таких посадах: фахівець із гостинності; фахівець з готельного та ресторанного обслуговування; фахівець з організації дозвілля; керівник (менеджер) функціональних підрозділів закладів готельно-ресторанного господарства; власник бізнесу у сфері гостинності.

Передумови для вступу
    Я маю
Іноземна мова (на вибір)
Мінімальний бал 100
x0.5
Українська мова
Мінімальний бал 100
x0.4
Історія України
Мінімальний бал 100
x0.3
Математика
Мінімальний бал 100
x0.3
Біологія (на вибір)
Мінімальний бал 100
x0.3
Хімія (на вибір)
Мінімальний бал 100
x0.3
Українська література (на вибір)
Мінімальний бал 100
x0.3
Географія (на вибір)
Мінімальний бал 100
x0.3
Фізика (на вибір)
Мінімальний бал 100
x0.25
Свідоцтво про повну загальну середню освіту
Іноземна мова (на вибір)
Мінімальний бал 100
x0.5
Українська мова
Мінімальний бал 100
x0.4
Історія України
Мінімальний бал 100
x0.3
Математика
Мінімальний бал 100
x0.3
Біологія (на вибір)
Мінімальний бал 100
x0.3
Хімія (на вибір)
Мінімальний бал 100
x0.3
Українська література (на вибір)
Мінімальний бал 100
x0.3
Географія (на вибір)
Мінімальний бал 100
x0.3
Фізика (на вибір)
Мінімальний бал 100
x0.25
Свідоцтво про повну загальну середню освіту