Опис програми

Навчальний процес (окрім гуманітарної та соціально-економічної підготовки) має чотири основні напрями професійної та практичної підготовки, гармонійне поєднання яких забезпечує високу кваліфікацію майбутнього фахівця з готельно-ресторанної справи, а саме містить:

  • підготовку з економіки та менеджменту;
  • підготовку з новітніх технологій ведення готельно-ресторанного бізнесу;
  • підготовку у сфері інноваційних технологій готельно-ресторанної справи;
  • мовну підготовку.

Серед переваг навчання за програмою є:

  • диплом європейського зразка;
  • студентоцентроване навчання та визнання неформальної освіти;
  • практичний досвід викладачів у готельно-ресторанній індустрії;
  • залучення фахівців галузі та представників бізнесу (спікерів) до освітнього процесу;
  • вільне обрання дисциплін з широкого каталогу університету (25% обсягу програми);
  • поглиблене вивчення іноземних мов;
  • високий рівень знань в галузі сучасних інформаційних систем та технологій в індустрії гостинності (SERVIO, AMADEUS, GALILEO, SABRE);
  • співпраця з університетами-партнерами за програмами академічного обміну студентів (3-6 місяців навчання за кордоном зі стипендією) в рамках програми Ерасмус+ (Німеччина, Греція);
  • можливість проходження закордонних літніх практик та стажувань на горельно-ресторанних підприємствах Італії, Греції, Туреччини;
  • участь у міжнародних та всеукраїнських конференціях, конкурсах, роботі студентського наукового товариства, в англійському клубі та «IRTB Hospitality school»;
  • участь у міжнародних літніх школах з подальшою мобільністю за кордон.

Після завершення програми випускник може продовжити навчання в магістратурі, а також працювати за видами професійної діяльності на посадах менеджера в готельному та ресторанному господарстві; менеджера в санаторно-курортному господарстві; фахівця із гостинності в місцях розміщення (готелі, туристичні комплекси тощо); фахівця з готельного обслуговування; фахівця з ресторанного обслуговування; наукового співробітника (рекреологія); фахівця з управління проєктами та програмами у сфері матеріального і нематеріального виробництва; фахівця-аналітика з дослідження товарного ринку; фахівця з організації дозвілля, організатора туристичної та готельної діяльності та інших первинних посадах.

Освітньо-професійна програма

Передумови для вступу
Я маю
Математика
Мінімальний бал 100
x0.4
Українська мова
Мінімальний бал 100
x0.35
Географія (на вибір)
Мінімальний бал 100
x0.35
Фізика (на вибір)
Мінімальний бал 100
x0.3
Хімія (на вибір)
Мінімальний бал 100
x0.3
Історія України
Мінімальний бал 100
x0.25
Іноземна мова (на вибір)
Мінімальний бал 100
x0.25
Українська література (на вибір)
Мінімальний бал 100
x0.25
Біологія (на вибір)
Мінімальний бал 100
x0.2
Свідоцтво про повну загальну середню освіту
Я маю
Математика
Мінімальний бал 100
x0.4
Українська мова
Мінімальний бал 100
x0.35
Географія (на вибір)
Мінімальний бал 100
x0.35
Фізика (на вибір)
Мінімальний бал 100
x0.3
Хімія (на вибір)
Мінімальний бал 100
x0.3
Історія України
Мінімальний бал 100
x0.25
Іноземна мова (на вибір)
Мінімальний бал 100
x0.25
Українська література (на вибір)
Мінімальний бал 100
x0.25
Біологія (на вибір)
Мінімальний бал 100
x0.2
Свідоцтво про повну загальну середню освіту