Каразінський
університет
Автор: Валерія Харченко

Можливість навчання на базі Культурного центру GOROD у м. Мюнхен

Picture of the author
бакалавр
22 липня, 2024

У 2024 році Каразінський пропонує можливість вступити до університету та навчатися на базі Культурного центру GOROD у м. Мюнхен (Федеративна Республіка Німеччина).

Форма навчання — очна, змішана.

Запрошуємо випускників, що закінчили у 2024 році 11 клас української загальноосвітньої школи, а також громадян України, що нині перебувають у країнах Європи, до навчання за бакалаврськими програмами в Каразінському університеті в Мюнхені:

Більш детальну інформацію можна знайти за посиланням

Каразінський університет проводить онлайн та офлайн-зустрічі, де консультує щодо способів вступу і можливостей розвитку.

Щоб потрапити на онлайн-зустрічі, вам потрібно зареєструватися за посиланням.  Після реєстрації вас буде додано до відповідного телеграм-чату. Там надаватиметься вся актуальна інформація щодо вступної кампанії за обраною вами спеціальністю.


Ви можете одночасно зареєструватися на декілька освітніх програм, що вас цікавлять, та після спілкування в чатах або на онлайн-зустрічах із гарантами освітніх програм обрати найбільш бажану.

Офлайн-консультації відбуваються на базі Культурного центру GOROD за адресою Arnulfstraße 197, 80634 München.


Культурний центр GOROD надає студентам Каразінського можливість платного проживання та триразового харчування під час приїздів на навчання за змішаною формою. Кількість місць обмежена!

Відповіді на часті питання щодо навчання можна знайти за посиланням.

Відповіді на всі інші питання ви зможете отримати у телеграм-чатах, куди вас буде додано після реєстрації за посиланням.

Більше новин

Picture of the author
бакалавр
магістр
До уваги абітурієнтів! Документи освітньо-професійних та освітньо-наукових програм для ознайомлення
25 липня, 2024
Picture of the author
бакалавр
Списки допущених до участі в конкурсі (бакалавр, денна форма)
25 липня, 2024
Picture of the author
бакалавр
Вступна кампанія–2024: мотиваційний лист
19 липня, 2024