Б М А

Бакалавріат

Перший рівень

Перший рівень Бакалавр

Передбачає здобуття особою теоретичних знань та практичних умінь і навичок, достатніх для успішного виконання професійних обов’язків за обраною спеціальністю

кредитів180–240 кредитів ЄКТС
ОБЕРІТЬ
ОСВІТНІЙ
РІВЕНЬ

Краще мовчати до тих пір, поки не запитають, ніж говорити до тих пір, поки не попросять замовкнути.

Східна мудрість

Освітня програма Форма навчання Структурний підрозділ
Виробництво та технології
Технології легкої промисловості
Спеціальність: Технології легкої промисловості
Д З
Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія»
Крафтові харчові технології в ресторанному бізнесі
Спеціальність: Харчові технології
Д З
Навчально-науковий інститут «Каразінський інститут міжнародних відносин та туристичного бізнесу»
Ресторанні технології
Спеціальність: Харчові технології
Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія»
Д
Денна
З
Заочна