Б | М | А |
Бакалавріат
Перший рівень
![Перший рівень](/img/sert-b.jpg)
Передбачає здобуття особою теоретичних знань та практичних умінь і навичок, достатніх для успішного виконання професійних обов’язків за обраною спеціальністю
![кредитів](/img/clock-b.jpg)
ОСВІТНІЙ
РІВЕНЬ
Розум є погляд душі, яким вона сама собою, без посередництва тіла, споглядає істинне
Освітня програма | Форма навчання | Структурний підрозділ |
---|---|---|
Виробництво та технології | ||
Технології легкої промисловості Спеціальність: Технології легкої промисловості | Д З | Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія» |
Крафтові харчові технології в ресторанному бізнесі Спеціальність: Харчові технології | Д З | Факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу |
Ресторанні технології Спеціальність: Харчові технології | Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія» |
Д Денна | З Заочна |