Б | М | А |
Бакалавріат
Перший рівень
![Перший рівень](/img/sert-b.jpg)
Передбачає здобуття особою теоретичних знань та практичних умінь і навичок, достатніх для успішного виконання професійних обов’язків за обраною спеціальністю
![кредитів](/img/clock-b.jpg)
ОСВІТНІЙ
РІВЕНЬ
Потрібно бігти щодуху, щоб залишатися на місці, а щоб кудись потрапити, треба бігти як мінімум удвічі швидше
Освітня програма | Форма навчання | Структурний підрозділ |
---|---|---|
Біологія | ||
Професійна освіта (Харчові технології) Спеціальність: Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) | Д З | Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія» |
Д Денна | З Заочна |