Б | М | А |
Магістратура
Другий рівень

Передбачає здобуття особою поглиблених теоретичних та/або практичних знань, умінь, навичок, загальних засад методології наукової та/або професійної діяльності, інших компетентностей, достатніх для ефективного виконання завдань інноваційного характеру відповідного рівня професійної діяльності

ОСВІТНІЙ
РІВЕНЬ
Розум є погляд душі, яким вона сама собою, без посередництва тіла, споглядає істинне
Освітня програма | Форма навчання | Структурний підрозділ |
---|---|---|
Інженерія, виробництво та будівництво | ||
Електричні станції, мережі та системи Спеціальність: [G3] Електрична інженерія | Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія» | |
Системи комплексного енергозабезпечення Спеціальність: [G3] Електрична інженерія | Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія» | |
фізична та біомедична електроніка Спеціальність: [G5] Електроніка, електронні комунікації, приладобудування та радіотехніка | Д З | Факультет радіофізики, біомедичної електроніки та комп’ютерних систем |
Якість, стандартизація та сертифікація Спеціальність: [G6] Інформаційно-вимірювальні технології | Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія» | |
комп’ютеризовані системи управління та автоматика Спеціальність: [G7] Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка | Навчально-науковий інститут комп’ютерних наук та штучного інтелекту | |
автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології Спеціальність: [G7] Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка | Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія» | |
Підйомно-транспортні машини та обладнання Спеціальність: [G11.05] Машинобудування (транспортні засоби) | Д З | Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія» |
Інноваційні харчові технології Спеціальність: [G13] Харчові технології | Д З | Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія» |
Д Денна | З Заочна |