Каразінський
університет
Освітня програма № 241

Готельно-ресторанна справа

Освітній рівень магістра

Головні цифри програми

37200 грн
Вартість навчання за рік
100
Мінімальний прохідний бал
20 осіб
Ліцензійний обсяг
90 ECTS
Кредитів
до 5
Бюджетних місць
1 рік 4 міс
Термін навчання
1 рік 4 міс
Термін навчання
19700 грн
Вартість навчання за рік
до 0
Бюджетних місць
20 осіб
Ліцензійний обсяг
90 ECTS
Кредитів
100
Мінімальний прохідний бал

Програма підготовки

Предметом вивчення програми є процес створення та управління підприємствами сфери обслуговування, зокрема готельних, ресторанних і санаторно-курортних комплексів, підприємств розваг, відпочинку, лікувально-оздоровчого напряму тощо. Фахівець у галузі готельно-ресторанної справи отримує знання щодо організації процесу обслуговування у готельних, ресторанних та санаторно-курортних комплексах, володіє сучасними інформаційними та комунікаційними технологіями.

Освітньо-професійна програма

Предметом вивчення є процес управління та впровадження інновацій на підприємствах сфери обслуговування, зокрема готельних, ресторанних та санаторно-курортних комплексів, підприємств spa-wellness індустрії, підприємств розваг, відпочинку, лікувально-оздоровчого напряму тощо.

Магістри з готельно-ресторанної справи можуть працювати на таких посадах:

  • генеральний директор (керівник) готельного або туристичного підприємства (туристичного готелю, конгрес-готелю, курортного готелю, пансіонату, спортивно-оздоровчого комплексу, бази відпочинку, санаторію тощо);
  • топменеджер закладу готельно-ресторанного господарства;
  • готельєр; ресторатор;
  • керівник структурного підрозділу підприємства готельного господарства (відділу фінансів, маркетингу, логістики, по роботі з персоналом тощо);
  • спеціаліст з адміністративної роботи (головний адміністратор служби прийому та розміщення у готелі, менеджер, адміністратор);
  • керівник (провідний фахівець) зі сфери гостинності та туризму у державних органах та органах місцевого самоврядування;
  • викладач навчального закладу.

Нижче наведено список екзаменів, необхідних для вступу на цю освітню програму:

  1. 1. ЄВІ (єдиний вступний іспит з англійської мови)
  2. 2. Фаховий іспит зі спеціальності
  3. З. програмами вступних випробувань ви можете ознайомитися за посиланням.
Наступний крок
Обрали цю освітню програму?
Вітаємо!
Завантажуй PDF-картку
Щоб тобі було простіше заповнити заявку на ЄДЕБО, ми сформували картку відомостей по твоїй освітній програмі. Все що тобі треба - завантажити її та покроково заповнити всі поля. Успіхів!
Картка відомостей
Заклад освіти
Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
Назва конкурсної пропозиції
Готельно-ресторанна справа
Освітній ступінь(рівень)
Магістр
Форма здобуття освіти
Денна
Курс зарахування
5 курс
Спеціальність та код
241 Готельно-ресторанна справа
Освітні програми
Готельно-ресторанна справа
Структурний підрозділ
Навчально-науковий інститут «Каразінський інститут міжнародних відносин та туристичного бізнесу»
Структурний підрозділ

Навчально-науковий інститут «Каразінський інститут міжнародних відносин та туристичного бізнесу»

Сайт підрозділу
Наталія Іванівна
Данько
Телефон приймальної комісії:
Адреса підрозділу приймальної комісії:
майдан Свободи 6, ауд. 262а
Електронна пошта приймальної комісії: